FOLLOW US @ IG: KIKIS.LASHES

INFORMATIE wimperextensions


Graag zonder oog make-up naar uw afspraak komen. Dit scheelt tijd en zorgt voor een betere hechting van de extensions.

Als we beginnen met de behandeling maak ik uw wimpers schoon met onze wimper reiniger. Vervolgens plak ik uw onder wimpers af met speciale tape zodat ik niet verwart raak.

voordelen:

ღ De behandeling is PIJNLOOS

ღ Wimperextensions zorgen voor een frisse uitstraling

ღ Geen gebruik van wimperstrips of mascara meer nodig

ღ Het is tijdsbesparend

ღ U kunt alles doen met de extensions. Zoals: zwemmen, sporten, onder de zonnebank etc.

ღ Wimperextensions zijn niet schadelijk voor uw ogen of uw natuurlijke wimpers

 

Tijdens uw afspraak bespreken we ook de conditie van uw wimpers en kunt u kiezen uit verschillende diktes en lengtes. Hierop geef ik dan een advies.


wimperextensions one by one

Duur: 90 min (nieuwe set)

Bij deze techniek wordt er één extension per natuurlijke wimper geplaatst. Door dit worden je natuurlijke wimpers verlengt en krijg je een mooie natuurlijke look. 

 

                                                                                           wimperextensions hybride

Duur: 90 - 120 min (nieuwe set)

Bij deze techniek mixen we de one by one wimpers, met de volume wimpers. Hierdoor creëer je een iets vollere look dan de one by one.

 

 

wimperextensions volume 2D/3D

Duur: 120 - 180 min (nieuwe set)

Het verschil tussen deze techniek en de one by one  is dat er niet één extension per wimper wordt geplaatst, maar handgemaakte waaiertjes van wat dunnere wimperextensions. Door deze techniek creëer je meer volume en een opvallende look.

Volume extensions zijn niet zwaar. Dit omdat er fijne haartjes ervoor worden gebruikt. Voor deze behandeling maken wij vaak gebruik van de dikte 0.07.

                                                                              wimperextensions mega volume

Duur: 120 -180 min (nieuwe set)

Het verschil tussen deze techniek en de one by one is dat er niet één extension per wimper wordt geplaatst, maar handgemaakte waaiertjes van wat dunnere wimperextensions. Door deze techniek creëer je meer volume en een opvallende look.

Volume extensions zijn niet zwaar. Dit omdat er fijne haartjes ervoor worden gebruikt. Voor deze behandeling maken wij vaak gebruik van de dikte 0.05.


Gemiddeld zijn er 80 tot 100 wimperhaartjes per oog. Op al uw eigen wimperhaartjes worden er extensions geplaatst met lijm speciaal ontwikkeld hiervoor. Na een aantal weken kunt u opmerken dat u uitgroei krijgt en dat het tijd is voor een opvul afspraak. Tijdens uw opvul afspraak worden er nieuwe extensions geplaatst en eventueel uitgroeiende extensions verwijderd. Hierdoor krijg u elke keer weer hetzelfde resultaat. Het is dus niet nodig om elke keer een nieuwe set te nemen als behandeling.

De extensions die ik gebruik zijn van het merk BLINK. De wimpers zijn gemaakt van nertsenhaar. Mink haartjes zijn zacht en zien er altijd natuurlijk uit. Je kan ook zelf de diktes en lengtes uitkiezen tijdens de behandelingen. Ik  heb lengtes van 7 tot 15 mm en diktes van 0.05 tot 0.20. 

Nazorg:

Eerste paar uur de wimpers niet vochtig maken.

Mocht je toch make-up willen gebruiken, het liefst op waterbasis. 

Niet trekken aan de wimpers. Wil je ze verwijderen dan kan dat op de zaak d.m.v een Cream remover.

ღ Wrijf niet met je handdoek over de ogen. 

Borstel niet te vaak

Reinig je wimpers, hierdoor heb je er langer plezier van!

elleebana one shot lashlift 

Duur: 45 min

Met de Elleebana lashlift worden de wimpers vanaf de wortel gelift. De wimperlift is een goed alternatief als u geen wimperextensions kunt of wilt dragen. De behandeling is geschikt voor alle type wimpers. De unieke formule zorgt óók voor gevoede en gezonde wimpers. Het is absoluut niet schadelijk voor de wimpers. We maken gebruik van single-use sachets dus elke klant krijgt verse ingrediënten, maar daarnaast is het natuurlijk ook zeer hygiënisch!

Kan ook in combinatie met het verven van de wimpers.

ღ Bestand tegen alles!

ღ Voelt licht en natuurlijk aan omdat het uw eigen wimpers zijn

ღ Blijft 6 tot 8 weken zitten

ღ Wimperkruller hoeft u niet meer te gebruiken

ღ Pijnloos

ღ Niet getest op dieren

Nazorg:
Gebruik gedurende de eerst 48 uur geen sterke oogmake-up removers omdat ze de verf kunnen verwijderen. De eerste 24 uur geen mascara aanbrengen. Vermijd de eerste 24 uur na de behandeling stomende douches of sauna’s. Daarnaast adviseren we de eerste 24 uur het haar niet te wassen omdat gebruik van shampoo en conditioneer, make-ups, crèmes of oogserums op de wimpers de kleur kunnen verzwakken of de permanent ontspannen. Hierna is douchen, sauna en make-up remover geen probleem!